HALTIALAN KESÄTEATTERI

HELSINKI

gallery/haltiala3

TEATTERIN SIJAINTI:

Haltialan kesäteatteri sijaitsee Helsingissä Haltialan maatilalla, aivan Vantaajoen vieressä. Esiintymispaikka on tunnelmallisessa Lampolan vintillä, eli ns. "konevintillä". Esiintymistila on katettu, joten näytökset esitetään säällä kuin säällä. Lähiympäristössä on runsaasti parkkipaikkoja, jotka ovat merkitty P-kyltein. 

Kuvassa: Sisäänkäynti Konevintille.

HALTIALAN KESÄTEATTERI:

Haltialan kesäteatteri aloittaa toimintansa kesällä 2018 kahdella kantaesityksellä. Esitykset tuottaa ja toteuttaa Suomen Valtakunnanteatteri, joka on toiminut vuodesta 2009 lähtien. Perustajajäseniä olivat tuottaja Antti Hanhisuanto, näyttelijä Niko Karjalainen sekä näyttelijä Mikko Penttilä. Nykyään Valtakunnanteatteri on osa Suomen Kulttuuri- ja Urheilutuotannot Oy:n toimintaa. 

Valtakunnanteatterin tarkoituksena on toimia maanlaajuisena, korkeatasoisena esittävän taiteen teatterina. Teatterilla on ollut toimintaa mm. Oulussa, Kemissä, Sulkavalla ja Helsingissä.

KESÄN 2018 TYÖRYHMÄ:

 

ANTTI HANHISUANTO

OHJAAJA, TUOTTAJA, NÄYTELMÄKIRJAILIJA

 

Hanhisuannolla on pitkä työkokemus kulttuuri- ja urheilualalta. Hän työskentelee päätoimisesti turvallisuusalalla teknologian parissa sekä Suomen Kulttuuri- ja Urheilutuotannot Oy:n yrittäjänä.

 

NIKO KARJALAINEN

NÄYTTELIJÄ

 

2017- Kokkolan kaupunginteatteri

2017  Seinäjoen kaupunginteatteri / Täällä Pohjantähden alla (Aukusti, Vilho)

2016  Vaara - Kollektiivi / Tukikohta

2014-2016 Kajaanin kaupunginteatteri

 

TOMI TURUNEN

NÄYTTELIJÄ

 

2017- Kokkolan kaupunginteatteri

2012-2017 Kemin kaupunginteatteri

2009-2012 Linnateatteri